Saxlift Sky Jack 3219

Saxliften Sky Jack 3219 är en kompakt saxlift med en stor arbetsyta i förhållande till sin storlek. Den är idealisk för inomhusbruk med sina avtrycksfria däck. Sky Jack 3219 hjälper dig att öka produktiviteten på arbetsplatsen med dess exceptionella precision och mångsidighet.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Kompakt saxlift med hög kvalitet

Saxliften Sky Jack 3219 är en populär och kompakt saxlift med stor arbetsyta och bra höjd trots sin mindre storlek. Den har en stor kapacitet och är samtidigt väldigt smidig att förflytta och använda sig utav på arbetsplatsen, och med dess produktivitetsorienterade design har den många arbetsområden som hjälper dig att få arbetet gjort med lätt manövrering och kvalitet.

Den är utrustad med en kraftfull batterimotor med en lång arbetscykel för att du skall slippa avbryta arbetet för laddning samt helt avtrycksfria däck som gör den lämpad för arbete inomhus.

Sky Jack 3219 har en rejäl plattform på hela 2,69×0,66 meter med en utskjutbar plattform på 0,91 meter som gör det möjligt att arbeta över ett brett område uppe i luften där operatören arbetar. Den har en arbetshöjd på 7,62 meter och en plattformshöjd med 249kg maxbelastning på 5,79 meter för att kunna nå dit du behöver och få med dig alla verktyg som krävs för jobbet.

Idealisk för att öka produktiviteten

Denna elektriska saxlift är idealisk för att öka produktiviteten, och det är enkelt att hitta många användningsområden på olika arbetsplatser. Den är relativt enkel att förflytta med sina små mått. Med en transportlängd på 1,78 meter, en transportbredd på 0,81 meter och en transporthöjd på 0,51 meter klarar den också klarar av att ta sig igenom vanliga dörrar.

Sku Jack 3219 hjälper dig att få jobbet gjort!

Hos oss finns liftar för alla ändamål och arbetsplatser. Om du så vill ha en lift för inomhusbruk som drivs av el eller om du behöver en utomhuslift med en arbetshöjd på 40 meter upp i luften har vi det i vårt sortiment.

Andra sökte även efter