Bomlift Haulotte HT 23 RTJ Pro

Bomliften Haulotte HT 23 RTJ Pro är en rejäl dieseldriven bomlift med stor räckvidd. Den hjälper dig att nå upp och över hinder med sin stora bom och är enkel att hitta många användningsområden för. Den har en hög komfort och har en strukturell design som gör att liften har fullt proportionerliga och simultana rörelser.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Stor räckvidd

Bomliften Haulotte HT 23 RTJ Pro är en rejäl lift med stor räckvidd och är tyst i jämförelse med andra dieseldrivna liftar. Den drivs av en kraftfull dieseldriven motor, har fyrhjulsdrift, fyrhjulsstyrning och är utrustad med diffspärr för bättre framkomlighet i svårare terräng.

Den är idealisk att använda sig utav där det är begränsad framkomlighet eller där arbetsplatsen kräver hög höjd, men det är lätt att hitta andra användningsområden för HT 23 RTJ Pro på grund av dess mångsidhet.

Bomliften Haulotte HT 23 RTJ Pro har en plattformshöjd på 20,5 meter, har en arbetshöjd på hela 22,5 meter upp i luften och har en arbetsradie på 18,3 meter. Dess plattform är på rymliga 2,44×0,91 meter och klarar av en maxbelastning på 230-450kg för att kunna bära all utrustning som behövs för att utföra arbetet på höjd. Denna rejäla maskin väger 13 400kg och är relativt enkel att transportera med en transportlängd på 10,4 meter, en transportbredd på 2,47 meter och en transporthöjd på 2,7 meter.

Säkerhet & komfort

Haulotte HT 23 RTJ Pro har en riktigt bra komfort och har en hög säkerhetskänsla. Den har en lång arbetscykel med dess strukturella design som är gjord för att hålla och liften har fullt proportionerliga och simultana rörelser.

HT 23 RTJ Pro hjälper dig att få jobbet gjort!

Hos oss finns liftar för alla ändamål och arbetsplatser. Om du så vill ha en lift för inomhusbruk som drivs av el eller om du behöver en utomhuslift med en arbetshöjd på 40 meter upp i luften har vi det i vårt sortiment.

Andra sökte även efter