Teleporter Genie GTH-2306

Teleporter Genie GTH 2306 är en rejäl lift med hög manövrerbarhet och är designad för att kunna utföra arbetet med kvalitet på en rad olika arbetsplatser. Med dess höga maxbelastning möjliggör den en förflyttning av tunga föremål med enkelhet.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Lättmanövrerad och konstruktionsdesignad

Teleporter Genie GTH 2306 är en kompakt och rejäl maskin på hela 4450kg som är både är lättmanövrerad och designad för att kunna utföra arbetet på alla möjliga arbetsplatser. Trots dess tunga vikt är den smidig att manövrera och förflytta på arbetsplatser. Den har dessutom en maxbelastning på hela 2300kg vilket möjliggör en stor last så att du kan förflytta så mycket som möjligt på en och samma gång.

Teleporter Genie GTH 2306 har en plattformshöjd på 5,7 meter upp i luften och en arbetshöjd som ligger på samma nivå. Denna maskin drivs av diesel och sitter inne på en kraftfull motor av märket Perkins på 63 hästkrafter med en toppfart på 24km/h.

Enkel styrning

Den kommer med en multifunktions joystick som kontrollerar liftens levelerande för en hög användarvänlighet samt precision.

Som standard finns det tre olika körlägen på denna teleporter. Det finns tvåhjulsdrift, fyrhjulsdrift eller en så kallad krabbstyrning. Hytten är bekväm med dess sits, har tonade glasrutor, vindrutetorkare och en hyttvärmare. Under tiden du kör kan du vara bekväm med att se vägen eftersom den kommer med fulla strålkastare som lyser upp vägen, terrängen eller arbetsplatsen på bästa möjliga sätt.

Andra sökte även efter