Saxlift Sky Jack SJ 6832 RT

Saxliften Sky Jack SJ6832 RT är en självgående och dieseldriven saxlift med hög kapacitet och en stor plattform som är enkel att hitta många användningsområden för. Den hjälper operatörerna att komma högt upp och samtidigt kunna få en stor arbetsyta med sin rejäla plattform. SJ 6832 RT hjälper dig att öka produktiviteten på arbetsplatser både inomhus och utomhus.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Självgående saxlift

Saxliften Sky Jack SJ6832 RT är en grov, självgående och konstruktionsorienterad saxlift som drivs av en kraftfull dieselmotor och har en rejäl plattform som hjälper operatören att utföra arbetet och samtidigt kunna få med sig alla verktyg som krävs. Den har en stor kapacitet i förhållande till dess storlek och är enkel att hitta många användningsområden för på arbetsplatsen.

Sky Jack SJ6832 RT har en arbetshöjd på 11,8 meter och en plattformshöjd på 9,8 meter. Den är utrustad med en rymlig plattform med måtten 2,44 x 1,43 meter och kommer med en utskjutbar plattform på ytterligare 1,5 meter för operatörerna att utföra sitt arbete på. Med sin höga maxlast på 454kg klarar den enkelt av att lyfta flera operatörer samt alla verktyg som behövs.

Enkel förflyttning

Denna dieseldrivna saxlift är idealisk för att öka produktiviteten på arbetsplatser med arbete på höjd och klarar utomhusarbete lika väl som inomhusarbete med sina grova däck.

Den är enkel att förflytta med sin transporthöjd på 2,5 meter, sin transportlängd på 3,1 meter, sin transportbredd på 1,75 meter och sin relativt låga vikt på 3 475kg.

SJ6832 RT hjälper dig att få jobbet gjort!

Hos oss finns liftar för alla ändamål och arbetsplatser. Om du så vill ha en lift för inomhusbruk som drivs av el eller om du behöver en utomhuslift med en arbetshöjd på 40 meter upp i luften har vi det i vårt sortiment.

Andra sökte även efter