Saxlift Haulotte Compact 14

Saxliften Haulotte Compact 14 är en pålitlig lift med hög maxhöjd som har flera användningsområden och är idealisk för många arbetsplatser inomhus. Den drivs av en kraftfull batterimotor och har en exceptionell pålitlighet med en manövrerbarhet som hjälper dig utföra arbetet som krävs.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

En stark och pålitlig saxlift

Saxliften Haulotte Compact 14 är en stark och pålitlig lift som hjälper dig att utföra ditt jobb inomhus. Den drivs helt av elektronik och är utrustad med ett kraftfullt batteri som motor. Dess plattform når en plattformshöjd på 11,85 meter upp i luften och med en person på liften är dess arbetshöjd hela 13,85 meter. Den har en rymlig plattform med måtten 2,31×1,2 meter som gör det enklare för operatören att få plats med allt som behövs för att kunna utföra jobbet.

Haulotte Compact 14 är en kompakt saxlift som tillhör det mellanstora segmentet i kategorin saxliftar. Den kommer med en utdragbar plattform på 0,92 meter extra för ytterligare rymlighet, och med dess vikt på 3178kg klarar den av en maxbelastning på hela 350kg i korgen eller upp till 3 personer på en och samma gång.

Långa arbetscykler

Denna saxlift ger dig en exceptionell produktivitet med dess långa arbetscykler.

Haulotte Compact 14 är robust, pålitlig och utrustad med helt avtrycksfria däck och är dessutom fullt körbar med saxliften på maxhöjd.

Compact 14 hjälper dig att få jobbet gjort!

Hos oss finns liftar för alla ändamål och arbetsplatser. Om du så vill ha en lift för inomhusbruk som drivs av el eller om du behöver en utomhuslift med en arbetshöjd på 40 meter upp i luften har vi det i vårt sortiment.

Andra sökte även efter