Saxlift Genie GS 2646

Saxliften Genie GS 2646 är en självgående saxlift med en kraftfull batterimotor som hjälper dig att öka produktiviteten på din arbetsplats. Den kännetecknas av låga ljudnivåer och ger utmärkt kapacitet och maximal arbetsyta på sin plattform.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Självgående elektrisk saxlift

Saxliften Genie GS 2646 är en självgående elektrisk saxlift som är branschlösningen för att öka produktiviteten på arbetsplatsen. Den är idealisk för manövrering i trånga utrymmen, den är utmärkt för inomhuskonstruktion, och för underhåll och installation med fasta och plana ytor. Denna lift tar upp till 2 personer på plattformen och kännetecknas av låga ljudnivåer och ger utmärkt kapacitet och maximal arbetsyta på plattformen. Den har en plattformshöjd på 7,9 meter och en arbetshöjd på 9,9 meter med en maxbelastning på 454kg vilket gör vår Genie GS 2646 till en mindre saxlift med en stor kapacitet och arbetsförmåga.

Denna kompakta enhet passerar enkelt genom vanliga enkel- eller dubbeldörrar. Den har även massiva icke-märkande däck som standard.

Bekväm användning i olika miljöer

En lågemissions elektrisk sax ger en tyst och bekväm användning i ljudkänsliga miljöer som kontorsbyggnader, köpcentrum, hotell, skolor och ännu mer.

Saxliften Genie GS 2646 är alltså en idealisk lift för jobb som kräver stor kapacitet och som samtidigt kräver yteffektivitet. För ytterligare arbetsyta kommer denna modell med en utskjutbar plattform på 0,9 meter.

Allt detta gör Saxliften Genie GS 2646 till en idealisk lift att använda på din arbetsplats som kräver yteffektivitet och samtidigt bra kapacitet vid olika arbetsförhållanden inomhus.

Andra sökte även efter