Bomlift Haulotte HA 20 RTJ Pro

Bomliften Haulotte Ha 20 RTJ Pro är en tyst och snabb lift med stor räckvidd. Den hjälper dig att nå upp och över hinder med sin stora bom och har en konkurrenskraftig lyfthastighet till maxhöjd. Ha 20 RTJ Pro hjälper dig att utföra arbetet som krävs med hög precision, säkerhet och komfort.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Framkomlighet i grov terräng

Bomliften Haulotte Ha 20 RTJ Pro är en snabb lift med stor räckvidd och är tyst i jämförelse med andra dieseldrivna liftar. Den drivs av en kraftfull dieseldriven motor, har fyrhjulsdrift, fyrhjulsstyrning och är utrustad med diffspärr för bättre framkomlighet i svårare terräng. Denna lift klarar av att köra i 5 graders lutning och dess vikbom gör att liften har riktigt bra räckvidd upp och över hinder.

Den är framtagen för att använda sig utav där det är begränsad framkomlighet eller där arbetsplatsen kräver hög höjd, men det är lätt att hitta andra användningsområden för Ha RTF Pro på grund av dess mångsidhet.

Bomliften Haulotte Ha 20 RTJ Pro har en plattformshöjd på 18,6 meter, har en arbetshöjd på hela 20,6 meter upp i luften och har en arbetsradie på 12 meter. Dess plattform är på rymliga 2,44 x 0,91 meter och klarar av en maxbelastning på 230kg för att kunna bära all utrustning som behövs för att utföra arbetet på höjd. Denna stora maskin väger 9 600kg och är relativt enkel att transportera med en transportlängd på 8,8 meter, en transportbredd på 2,42 meter och en transporthöjd på 2,93 meter.

Ha 20 RTJ Pro hjälper dig att få jobbet gjort!

Hos oss finns liftar för alla ändamål och arbetsplatser. Om du så vill ha en lift för inomhusbruk som drivs av el eller om du behöver en utomhuslift med en arbetshöjd på 40 meter upp i luften har vi det i vårt sortiment.

Andra sökte även efter