Bomlift Genie Z45/25 XC

Bomliften Genie Z45/25 XC är en effektiv och kraftfull bomlift med en förmåga att ta sig igenom ojämn terräng och är idealisk att använda för utomhusarbete och industriella applikationer. Det är en mångsidig lift med många olika användningsområden som hjälper dig att utföra arbetet på många olika arbetsplatser.

Specifikationer
Pris

*För närvarande tar vi endast emot beställningar via mail eller telefon.
Läs våra allmänna villkor

Omdesignad med extra kapacitet

Bomliften Genie Z45/25 XC är den omdesignade extra kapacitet -versionen av den populära terränggående Genie Z-45/25 J RT dieseldrivna ledbommen. Den är idealisk för utomhusarbete och industriella applikationer. Denna bomlift erbjuder en rad olika positioneringsmöjligheter med en räckvidd som är oöverträffad.

Oöverträffad upp och över -räckvidd

Den erbjuder dessutom en hög förmåga att ta sig igenom ojämn terräng med dess tvåhjulsdrift eller fyrhjulsdrift. Denna maskin är idealisk för utomhuskonstruktion och industriella tillämpningar och har en plattformshöjd på 13,86 meter och en arbetshöjd på hela 15,87 meter upp i luften. Bomliften Genie Z45/25 XC ger en utmärkt ”upp och över” positionering och en riktigt bra räckvidd. Den har en tät svängradie som tillåter en oöverträffad manövrerbarhet på trånga arbetsplatser.

Få jobbet gjort snabbare och mer effektivt med en kraftfull motor och som klarar av att hålla hastigheten även i lutning. Genies heltidsdrivsystem med positiv drivkraft och aktiv oscillerande axel som hjälper till att bibehålla dragkraften även i ojämn terräng. Med en driven tornrotation kan du flytta bommen precis dit du behöver den.

Denna bomlift har en hydraulisk rotation som låter dig flytta plattformen dit du behöver den, och en självnivellerande funktion som håller plattformen jämn under hela rörelseområdet. Den har helt proportionella reglage för en exakt positioner av bommen och en smidig prestanda.

Bomliften Genie Z45/25 XC väger 7421kg men klarar ändå av en maxbelastning på hela 454kg. Om du behöver en stark och smidig lift med många användningsområden är Z45/25 XC ett alternativ du bör titta på för din arbetsplats.

Andra sökte även efter